Smooth-Operators.jouwweb.nl

Fokplannen 2017  EMMY  X  MILO

 

Emmy is een heerlijk sociaal hondje, aanhankelijk, enthousiast, baasgericht en met veel werkplezier. We verwachten enthousiaste makkelijk trainbare pups met goed contact hond-baas. Papa Milo is een zeer donker leverkleurige reu, een hele knappe maar ook lieve, rustige hond die stabiel werkt en makkelijk in de omgang is. Er zullen misschien ook leverkleurige pups geboren worden.

Ons fokplan is goed gekeurd door onze rasvereniging FRC waar we lid van zijn.

 Zoekt u een vriendelijke hond met een fijn karakter om actief mee bezig te zijn? neem dan contact met ons op om eens kennis te komen maken.

Wij zijn lid van de FRC en fokken volgens de regels van deze vereniging www.frc-nl.com, het fokplan is goed gekeurd en voldoet ruimschoots aan de eisen voor gezondheid, werk en show.

foto's van Milo klik hier

foto's van Emmy klik hier

 

Emmy

HD-A, PL vrij, ogen vrij

Show:

4 Uitmuntend

 

Werk:

bejaagd

KNJV-B 3e plaats Oldenzaal

KNJV-B 3e plaats Oostvoorne

KNJV-C

 

kk-kopie-3.jpg

 Milo

HD-B, PL, ogen + gonio vrij

Show:

NL's Kampioen, Lux.  Kampioen

Winner 2012, int. Kampioen CIE

Crufts 2013 Limit Class VHC (very highly commended)

div. CAC/CACIB/BOB

 

Werk: bejaagd, KNJV-B, KNJV-C

Cert. B en C

 

Voor meer info over het opgroeien en socialiseren van onze puppies, klik hier. 

We hebben al eerder kennis gemaakt met Milo en zijn baasjes, Milo is een knappe leverkleurige reu met een leuk en sociaal karakter, we zijn erg enthousiast over hem. Milo is ook papa van een eerder nest bij ons en over de pups daarvan zijn we erg tevreden.

We verwachten sociale, baasgerichte, makkelijk trainbare pups met veel will to please ! Milo is een heel donkere leverkleurige reu met mooie gezondheidsuitslagen en een rustig en zelfverzekerd, ontspannen flatcoat karakter. Hij heeft een hele mooie kop en ogen met een zachte uitdrukking. Het totale plaatje met ook nog een prachtige vacht, voeten en mooi flink bone lijkt ons een prima combinatie met Emmy.

Emmy is een zachte, blije en heel enthousiaste, sociale hond die houdt van contact en heel graag samen wil werken met de baas. Ze werkt snel en goed met dummy's en wild.

Emmy heeft een 4 Uitmuntend op een internationale show gehaald en Milo is NL's en Lux. show kampioen, int. kampioen en Winner 2012. Er zullen misschien ook leverkleurige pups geboren worden.