Smooth-Operators.jouwweb.nl

 DAGBOEK HILLY'S PUPPIES

 

Op 7 juli 2013 zijn Hilly's puppies geboren! 4 jongens en 4 meiden, allemaal gezond en goed op gewicht. De pups hebben een gekleurd bandje om, de dames zijn roze, oranje, paars en turkoois. De heren zijn rood, blauw, groen en geel.

Er zijn geen pups meer beschikbaar! We zijn super tevreden met de mensen waar onze pups over 6½ week naar toe gaan en we kijken er naar uit om onze 8-ling over ongeveer 3 weken aan iedereen voor te stellen

. Tot die tijd zijn er natuurlijk foto's en video's te bewonderen. 

 24-08-13

 Vandaag kleine benches neer gezet zodat de pups al wat kunnen wennen aan het idee.

Paars en geel 48 dagen oud

 15-08-13

 Er staan nieuwe foto's op facebook en video's op youtube

Vandaag gingen de pups voor het eerst van huis. Spannend, mee met de kar naar het park om lekker te spelen.

 04-08-13

Foto's gemaakt door Henk Melching, dank je wel Henk! de pups zijn hier 4 weken oud

turkoois

 

 

 

 

 Een mooi cadeau gekregen! een mooie schaal vol met hondenhapjes en 8 ballen. Dank je wel Pauline en kids. De honden snoepjes vallen goed in de smaak, de ballen zijn nog niet in gebruik.

 

 30-07-13

 Pups 21/22 dagen oud

 

oranje

paars

 turkoois rechts

 roze

 blauw

groen

rood

geel

 

 22-07-13

De pups lopen al door de werpkist op weg naar de krantjes om te plassen, het gaat nog wat wankel. Ze zijn ontwormd en groeien goed. Vanwege de tropische temperaturen verplaatsen we de pups halverwege de ochtend naar de gang want daar is het een stuk koeler. We hebben daar nu een stukje voor ze afgezet zodat het veilig is, lekker met wat kleden. De voordeur staat voor de helft open dus de pups zijn gelijk al in contact met de verkeers geluiden. De grote honden zoeken ook een lekkere koele plek in de gang dus ik struikel over de honden. Laat in de middag zetten we ze weer terug in de werpkist, hopelijk koelt het gauw weer af.

Op facebook staan alweer nieuwe foto's en op Youtube regelmatig video's. Hieronder van eergisteren, de reuen 14 dagen oud.

 

 17-07-13

 Vandaag waren hier en daar al de oogjes van de pups open, dat is altijd een mooi moment

 

 Nog wat foto's van dag 8

rood

 Blauw

 Geel

 

 Oranje

Paars 

 paars en blauw

Turkoois en geel

 

 

 Dag 8 en speciaal wat foto's van reutje geel voor een liefhebber

 

teefje roze

 De grootste, geel, en de kleinste, turkoois

 Geel

 Geel heerlijk? in slaap

 Groen

 

 

 

 

 Dag 5

Halverwege het voeden gaat Hilly op haar rug liggen zodat de pups goed bij de tepels kunnen komen, alleen zijn ze daar nog wat te klein voor zodat het ze heel veel moeite kost maar ze zijn wel heel gemotiveerd.

 

 

 

 Dag 3

teefje oranje 

teefje paars

teefje turkoois

 

 09-07-13

Hieronder foto's van dag 2. Het is ontzettend warm dus we houden de gordijnen dicht , voor de pups is het wel lekker maar voor Hilly is het afzien.

 

 

 

 08-07-13

Hilly's puppies zijn geboren! 4 jongens en 4 meiden, allemaal gezond en goed op gewicht. De eerste pup, teefje roze werd om 21.05 geboren en om 21.10 uur reutje groen, met lange pauzes van 2 uur werden nog 3 reuen geboren, blauw, rood en geel. Daarna zaten nog eens een pauze van meer dan 3 uur en toen kwamen er als verrassing nog 3 teefjes, paars, turkoois en oranje . De laatste is vanmorgen om 03.30 uur geboren. De geboortes verliepen soepel maar het was een lange zit.

 Hilly vlak voor de bevalling. 

 

Na de bevalling alles weer lekker schoon gesopt.

 06-07-13

 Hoe kan ik nog lekker liggen met die dikke buik?

Op m'n rug dus én tegen de muur aan zodat ik niet om rol, wat een lekker koel plekje in de gang.

 

 05-07-13

Vanmiddag hebben we de meubels uit de woonkeuken verplaatst en Kees heeft de werpkist neer gezet.

Het kost allemaal wat meer moeite voor Hilly, overeind komen met die dikke buik, en wandelen, de laatste loodjes.

 

Genoeg melk voor de pups volgende week.

 04-07-13  Vanmorgen woog Hilly 31 kg!  maar er zit geen grammetje vet op. Ze krijgt wél 4 x per dag wat kleinere porties te eten en die werkt ze met smaak naar binnen, ze is in topconditie.  
30-06-13 Hilly's wandelingen worden steeds korter maar ze gaat wel steeds vaker mee naar buiten, ze moet heel vaak een grote plas doen. Ze wordt steeds besnuffeld door onze honden omdat die haar melk ruiken. Ze is net lekker in het zonnetje gaan liggen op het terras.
28-06-13

Hilly hier ruim 7 weken drachtig, even wat ochtend gymnastiek, rek en strek. De uiertjes zijn al goed te zien, er komt al melk uit ook.

 

 

27-06-13  Hilly is nu 7 weken drachtig en ze weegt 29 kg!
25-06-13

 6½ week drachtig en al een flink buikje

Hilly 6½ week drachtig

20-06-13  6 weken drachtig en Hilly weegt nu 26½ kg, nog 3 weekjes te gaan
17-06-13  Hilly is nu 5½ week drachtig en ze wordt al aardig wat dikker, als ze op  haar moeder lijkt dan kunnen het wel eens flink wat meer puppies zijn dan de 7 die ze op de echo gezien hebben.  Bij Silke zagen ze er 6 en het werden er 12!
06-06-13   

 Vanmiddag hebben we een echo laten maken en Hilly is drachtig! We zijn er heeeel blij mee want  er was nog niet veel aan haar te zien, ons dametje was wel wat sneller moe dan anders maar dat was dan ook de enige verandering.

PUPPIES VERWACHT   10 juli 2013