IN MEMORIA

Smooth Operators Eyes on you baby FTA     info

"Senna"  teef 7/5/2005 - 7/4/2016

 

Mijn eerste eigen gefokte hondje, een slimme, snelle leerling maar ook een hond die alles goed vond, nergens problemen mee had, een echte "goedzak", volledig betrouwbaar op elk gebied.

 

 

 

  

 

Black Bella-Donna vd stegert            info    

 

"Donna"  teef 17/06/2001 - verongelukt op 18/01/2011     

Mijn eerste flatcoatje, met de bedoeling gezellig samen veel te wandelen en misschien wat te gaan trainen. Hoe anders is het gelopen toen bleek dat ze veel kwaliteiten had, goede gezondheid, geweldig uiterlijk en karakter, een passie waar je "U" tegen zegt. Donna werd mijn eerste trainingshondje, samen onze eerste stappen gezet in het wedstrijdcircuit, het jachtgebeuren en op shows. Mee op jacht, mooie werkresultaten, A-diploma's, bekers, op shows Uitmuntend met vrijwel altijd een plaatsing, waarbij op de Kampioensschap Club match meerdere malen geplaatst en in 2010 nog Nederlands veteranen kampioen geworden.

Helaas is Donna verongelukt.

 

 Rico  reu kruising poedel, 01/09/1994 - 09/2009

Met 5 maanden oud op straat gevonden en in het asiel terecht gekomen en daarna bij mij gekomen. Rico is mijn eerste hond, hij heeft later een belangrijke inbreng bij de opvoeding van onze pups gehad. Hij is 15 geworden.

 

                                    10½                                                       12½

 

                                 14                                                           14

  

Yoeri  reu kruising bobtail, 05/1996 - 06/2001

 

Met bijna 8 weken uit het asiel, door mensen weg gedaan omdat ze de opvoeding niet aankonden, uitgegroeid tot een flinke knaap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb